Over ons

Deze oudste wijnbar van Nederland is onder leiding van eigenaren Martijn Boelen (sommelier) en Jasper van Waardhuizen (chef-kok) uitgegroeid tot een culinair begrip in de buurt. De Franse keuken voert bij De Wijnbar de boventoon waarbij van ieder gerecht een onvergetelijke ervaring wordt gemaakt. De gerechten op het menu worden perfect ondersteund door de wijnen op de wijnkaart, met 35 wijnen op glas en meer dan 100 op fles. Natuurlijk, staat het personeel altijd voor u klaar om over de wijnen te vertellen en u te adviseren als dat nodig is.

foto1


De Wijnbar is vanaf 18:00 uur een restaurant, maar het blijft ook een uitstekende locatie om alleen iets te drinken of om af te huren voor een speciale gelegenheid, zoals een intieme verjaardagslunch, borrel, afscheidsdiner of proeverij. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


High Wine

Bij De Wijnbar kunt u dagelijks van 16:00 tot 18:00 uur een mini-wijnproeverij doen in de vorm van een High Wine! Bij de High Wine severen wij 6 verschillende wijnen met bijpassende hapjes. Daarbij kunt u kiezen tussen een High Wine (35,- p.p.) of een High Wine de Luxe (45,- p.p.). Voor meer informatie klik hier.


high_wine

 

0 comments on “Over onsAdd yours →

Leave a Reply