Over ons

Over ons

Deze oudste wijnbar van Nederland is onder leiding van eigenaren Martijn Boelen (sommelier) en chef-kok Jasper van Waardhuizen uitgegroeid tot een culinair begrip in de buurt en de wijde omgeving. De open keuken, grote ramen, ruime bar en vriendelijke bediening dragen bij aan de gezellige en informele sfeer van het restaurant.

Op het grote terras is het ’s zomers ontspannen zitten, en u kunt met een heerlijk glas wijn uitkijken over het levendige Gerard Douplein. De klassieke Franse gerechten op het menu worden perfect ondersteund door de wijnen op de uitgebreide wijnkaart, met 35 wijnen op glas en meer dan 100 op fles. Hoewel De Wijnbar vanaf 18:00 uur een restaurant is, blijft het natuurlijk ook een uitstekende locatie om alleen iets te drinken of om af te huren voor een speciale gelegenheid, zoals een intieme verjaardagslunch, borrel, afscheidsdiner of proeverij. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

over_ons

wilde-coquilles

Eten

De Franse keuken voert bij De Wijnbar de boventoon: oesters uit Île de Ré of tarbot met hollandaisesaus, kwartel, parelhoen of foie gras de canard, een mini-wagyuburgertje of een klassieke côte de boeuf met béarnaisesaus – chef-kok Jasper van Waardhuizen en souschef Diede de Jong maken van ieder gerecht een onvergetelijke ervaring.


Wijn

Of u nu zin hebt in een stijlvolle Bordeaux, een zuivere Oostenrijkse Grüner Veltliner of een volle Malbec uit Argentinië: met meer dan 100 flessen op onze wijnkaart hebt u keus genoeg om te genieten van een mooi glas. Om de heerlijke gerechten uit de keuken te ondersteunen, of om zomaar te drinken tijdens de borrel. We hebben maar liefst 35 wijnen op glas die we u graag laten proeven. En als u advies nodig hebt, staat het personeel altijd voor u klaar om u over de wijnen te vertellen en u te adviseren als dat nodig is.

wijn_1

high_wine

High Wine

Een high wine is mogelijk vanaf 15 personen. Je kunt bij deze high wine genieten van 3 verschillende wijnen, voorzien van uitleg uiteraard, met bijpassende gerechten? Bij De Wijnbar kan dit op aanvraag buiten de reguliere openingstijden. Voor meer informatie en reserveren stuur een mail naar reserveren@wijnbar.nl.


1 comment on “Over onsAdd yours →

Geef een reactie